Cykeltræning

En ren fornøjelse ..

På dagens træningstur med klubben, kom vi ud på en A/B tur. Vi er gået ind i sommerferie perioden nu, og det betyder at der ikke er turleder på, og da der ikke var det store fremmøde, kørt gruppe A og gruppe B en tur sammen.

Det er en ren fornøjelse at køre sammen med gruppe A. Af flere grunde..

For det første har gruppe A et lidt bedre flow, end gruppe B. Det vil sige at der er ikke er for meget elastikkørsel, hvor folk hænger i bremsen, eller ikke træder i pedalerne. For det andet, har gruppe A en rigtig god skik, der går ud på, at når man kører op af en bakke, så kører dem der kommer først op, tilbage og følger de sidste op. (Hvilket jo ofte er mig 😉 )

Og sidst, men bestemt ikke mindst, så kører de stærkt 😉 Det er altså bare fedt, at give den gas, og mærke at man bliver presset, på den gode måde. Det kan man selvfølgelig også blive i gruppe B, men det sker bare lidt oftere når vi kører sammen med gruppe A.

Så nu har jeg faktisk bestemt mig for, at jeg skal prøve at køre med gruppe A, næste gang jeg skal til træning med klubben. Så kunne det jo være der skete lidt mere med min form 🙂

Og så havde jeg faktisk sat mig det mål, denne sæson, at jeg ville køre med gruppe A, så det skulle jo gerne ske på et tidspunkt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *