Ikke kategoriseret

Doven mandag

En af de ting der kan virke en smule uoverskueligt når man lever på en kost som LCHF, er at man skal undvære rugbrød, kartofler, ris og pasta. Det er jo lige de ting der plejer at ryge på bordet når det skal være nemt, ja og i madpakken også, for den sags skyld.

Sådan en dag har jeg haft i dag.

Sådan en rigtig jeg-er-doven-og-gider-ingenting-dag.

Jeg var godt nok så heldig at jeg havde forudset det igår! Nej, det er løgn.. Men jeg havde nu alligevel lavet min madpakke igår aftes, samtidig med at jeg lavede min aftensmad. Sådan får jeg oftes sikret mig madpakken. Jeg tror de fleste kan nikke genkendene til, at man sjældent er i hopla, og har en masse tid og overskud til at lave både morgen mad og frokost inden arbejde..

Men tilbage til det med at jeg har været doven i dag.. Det startede allerede med at jeg ikke kune hive mig selv op af sengen. Så blev klokken for mange, og jeg besluttede mig for at tage morgenmaden med på arbejde, istedet for at spise den inden jeg cyklede hjemmefra. Jeg drak mig en kop kaffe, med fløde, for at holde sulten på afstand lidt endnu.

dovenmandag

Og så på job!

Da jeg kom hjem fra arbejde, var mit overskud bestemt ikke blevet større. Jeg kunne slet ikke hidse mig selv op til en cykeltur, men det var egentlig også okay, lige i dag. Så det endte ud med nogle timer på sofaen i selskab med lidt læsning, og først da klokken blev 19.30 kunne jeg tage mig sammen til at lave aftensmad. Men det skulle være nemt!

Så jeg kastede en pizza dej sammen, og fik lavet mig en pizza på 30 min. af det jeg lige havde i køleskabet. Og nøj! Det var lækkert! Jeg bliver lige overrasket over hvor nem denne pizza er at lave, hver gang! Og hvor lækker den er når den er færdig 🙂

Så endte det jo alligevel med at ha været en dejlig mandag, selvom jeg var doven..

lchfpizza